Projekter

inde og ude i østhallen

Alle har ret til at røre sig - Aktivitets hal

GNIF og Østhallen arbejder sammen på at udvide aktiviteterne, så hallen i højere grad kan benyttes til fysisk leg. 

Vi håber at kunne tiltrække den lokale befolkning i de timer, hvor hallen ikke er benyttes af foreninger eller skole, til traditionel sport som håndbold, fodbold, badminton, gymnastik og lignende. Et af målene er også at bruge hallen til andet end det der kræver en 20X40 meter bane.

Vores håb er at de nye tiltag i Østhallen også vil være med til at danne et bedre grundlæg for bosætning.

Motorikrum

Der er etableret et motorikrum med fald underlag i hele rummet, hvor der er masser af klatre muligheder på væg, gynger, klatrenet, klatretov og meget andet.

Motorikrummet er bygget til børn fra 2 år alders og op til ca. 10 til 12 år. Den er lavet så det også er et opholdsrum med hygge / hængeud.

Vertikal Labyrint

Den vertikale labyrint er 8 meter bredt og 4 meter højt. Den er udfordrende og sjov og interessant. Der er klatre elementer på bagvæggen, så man får en fornemmelse af klatrevæg, selv om der ikke er langt at falde.

Den vertikale labyrint er bygget til børn i alderen 6 til 16 år.

Bouldervæg

Bouldervæggen er 12 meter bredt og 4 meter højt. Væggen indeholder flere baner med meget forskellige sværhedsgrader, og kan derfor bruges af uøvede og øvede i alderen 8 til xx år. Banerne ligger på langs, og den mest udfordrende bane ligger i bunden. Banerne kan gøres sværere , hvis man kun klatrer på en bestemt farve.

Der er et faldunderlag i hele klatrevæggens længde, så skulle man falde ned, lander man blødt.

Mini fodboldbane

Der er lavet mulighed for en mini fodboldbane på tværs af bane 2, så der kan spilles bandefodbold på tværs af håndboldbanen med kun 3 mod 3.

Udvendig motionsplads
Kommer man løbende til Østhallen, så er der etableret udvendig motionsplads, hvor der er mulighed for masser af øvelser. Der er battle rope, step kasser, TRX og bar. Alt samme sat op i med en sand bund.
Beach bane
Har man lyst til lidt boldspil ude på sand, så ligger der en Beach bane omme på sportspladsen. Har du selv bold med, så er der mål og masser af sand.

Motorik univers

Klatrevæg og legehjørne i indgangen

Klatrevæg fra Jysk Energi er flyttet over på den anden væg, hvor et depot er fjernet. Der er lavet legeplads til de mindste med Lego bord samt masser af Dublo Lego klodser.

Nyt i TV stuen

TV stuen er opgraderet med nye spil samt nye møbler.

Nyt træningsområde og udvendig lys

Ude foran hallen er der etableret et træningsområde med masser af udfoldelses muligheder.

På øst siden mod fodboldbanerne er der skiftet lys ud under udhæng.