Projekter

Nye tiltag

Alle har ret til at røre sig - Bouldervæg - Vertikal labyrint - Motorik rum - Aktivitets hal

I samarbejde med GNIF, arbejder Østhallen på at udvide aktiviteterne, så hallen i højere grad kan benyttes til fysisk leg.  Vi håber at kunne tiltrække den lokale befolkning i de timer, hvor hallen ikke er benyttet af foreninger eller skole, til traditionel sport som håndbold, fodbold, badminton, gymnastik og lignende. Et af målene er også at bruge hallen til andet end det der kræver en 20X40 meter bane.

De nye tiltag i Østhallen vil også være med til at danne et bedre grundlæg for bosætning i årets landsby 2019 med de 7 skoler, Folkeskolen, VIA, HF, Fenskær efterskole, Seniorhøjskolen, Nørre Nissum Efterskole og Kongensgaard efterskole.

Området byder allerede på et stort rekreativt område med Klosterhede plantage mod syd og Nissum bredning mod nord, hvor der er masser af shelters, udsigtsposter og frie muligheder for ophold i naturen.

Etablering af nye aktiviteter i Østhallen bliver et fantastisk indendørs supplement.

Motorikrum

Motorikrum laves som legerum med fald underlag i hele rummet, samt masser af klatre muligheder på væg, i gynger, klatrenet, klatretov og meget andet.

Motorikrum bygges til børn fra 2 år alders og op til ca. 10 til 12 år. Den laves så det også er et opholdsrum med hygge / hængeud net.

Vertikal Labyrint

Labyrint bliver 8 meter bredt og 4 meter højt. Den bliver være udfordrende og sjov og interessant.

Vertikal Labyrint bygges til børn i alderen 6 til 16 år. Skal kunne holde til alle de børn der kan være i den. Når vi har stævner, så er der mange unge mennesker i hallen, og vi kan sagtens se at det er meget sjovere at sidde i labyrinten end det er at sidde på gulvet eller på en stol.

Bouldervæg

Væggen bliver 12 meter bredt og 4 meter højt. Væggen kommer til at indeholde flere baner med meget forskellige sværhedsgrader, så den kan bruges af uøvede og øvede i alderen 8 til xx år.

Faldunderlag bliver så den kan foldes op, således at vi stadig kan benytte begge håndboldbaner. Faldunderlag laves så den kan bruges til siddepladser når den er foldet op.

Tillæg til Boulder væg.

Da vi bor i et israndslandskab, bliver der bygget undervisning ind i Bouldervæggen. Bouldervæggen tematiseres som israndslandskabet med farver og udformning.

Mini fodboldbane

Der laves en mini fodboldbane på tværs af bane 2, så det bliver muligt at spille bandefodbold på tværs af håndboldbanen.

Projektet er sponseret af

LAG

250.000 kr

Nordea Sponsorpulje

414.190 kr

Lokale og anlægsfonden

200.000 kr

DGI foreningspulje

200.000 kr

Klatrevæg og legehjørne i indgangen

Klatrevæg fra Jysk Energi er flyttet over på den anden væg, hvor et depot er fjernet. Der er lavet legeplads til de mindste med Lego bord samt masser af Dublo Lego klodser.

Nyt i TV stuen

TV stuen er opgraderet med nye spil samt nye møbler.

Nyt træningsområde og udvendig lys

Ude foran hallen er der etableret et træningsområde med masser af udfoldelses muligheder.

På øst siden mod fodboldbanerne er der skiftet lys ud under udhæng.